Toiveidesi mukaan räätälöity hirsitalopaketti

Hirsitalopakettimme suunnitellaan ja valmistetaan aina asiakkaidemme omien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Laajimmillaan talopaketti sisältää hirsikehikon lisäksi kaikki muut rakennesuunnitelmien mukaiset puurakenteet, sisäverhousmateriaalit, puusepäntuotteet (ovet, ikkunat, portaat), lämpöeristeet ja vesikatteen.

Hirsitalopaketin sisällöstä, tontin sijainnista ja sen koosta sekä tarvittavasta kuljetustilavuudesta riippuen toimitus tapahtuu joko yhdessä tai useammassa erässä. Tavoitteena aina sekä rakennustöiden sujuvuus että kuljetuskustannusten minimointi.

Allaolevassa linkissä on esimerkinomaisesti kuvattu vapaa-ajan rakennuksen kahteen osaan jaettu toimitussisältö.

Perustoimitus sisältää hirsikehikon lisäksi materiaalit, joilla talo rakennetaan ulkopuolelta valmiiksi, ns. säältä suojaan. Toimitetaan sovittuna ajankohtana perustusten valmistumisen jälkeen.

Lisätoimitus sisältää kaikki talon sisälle tulevat hirsitalopaketin materiaalit. Toimitetaan sopimuksen mukaan joko perustoimituksen yhteydessä tai kun talo on säältä suojassa ja sisämateriaalien asennus voi alkaa.

Hirsitalopaketin lisäksi tarjoamme rakentajapalvelua.        Palvelu on veloitukseton maaliskuun loppuun 2020 mennessä tehtyihin hankintasopimuksiin.

Soita minulle, niin jutellaan tarkemmin, miten palvelumallimme voisi sopia teidän rakennushankkeeseenne. Jyri Helenius 0400 408 040.