tytto_kalliolla

Asiakaslähtöistä palvelua rakennushankkeen kaikissa vaiheissa

WoodMood on suomalainen hirsitalomerkki. Olemme erikoistuneet palvelemaan asiakkaita, jotka talopaketin materiaalien lisäksi arvostavat asiakaslähtöistä palvelua rakennushankkeen kaikissa vaiheissa. Rakennushankkeesi sujuu budjetoidusti sovitussa aikataulussa haluamasi materiaali- ja palvelukokonaisuuden mukaisesti.

Rakennushankkeen alkuvaiheessa suunnittelupalvelumme on käytössäsi talosi yksilöllistä suunnittelua varten ja varsinaisesta rakennustyöstä huolehdimme yhdessä sopimamme valmiusasteen mukaisesti.

Nimemme mukaisesti talomme rakennetaan puusta ilman keinomateriaaleja. Käytössämme ovat kaikki keskeiset hirsitalorakentamisen rakennejärjestelmät. Tuloksena on aito ekologinen ja hengittävä hirsitalo, jossa on turvallista ja terveellistä asua.

Meille WoodMoodissa asiakkaan ja meidän välinen luottamukseen ja kumppanuuteen perustuva yhteistyö on kaiken lähtökohta ja hyvän lopputuloksen paras tae.

Tervetuloa tutustumaan talomalleihimme ja asiakaslähtöiseen palveluumme.

Soita minulle, niin jutellaan tarkemmin, miten palvelumallimme voisi sopia teidän rakennushankkeeseenne. Jyri Helenius 0400 408 040.