Nurkka

ProLog® hirsivahtoehtoja on kolme: 135 x 214, 200 x 214, 264 x 214

ProLog

ProLog-hirsi on pitkäjänteisen kehitystyön tulos

Painumaton ProLog-hirsi on pitkäjänteisen kehitystuon tulos ja on teknisten ominaisuuksiensa ansiosta hirsirakentamisen uusi huipputuote.

ProLog-hirsi mahdollistaa uudenlaiset esteettiset ja kestävät arkkitehtoniset ratkaisut ja tiiveytensä vuoksi ProLog-hirsistä rakennettu talo on miellyttävä asua ja sen energiatehokkuus on hirsirakentamisen huippua.

ProLog® on stabiili

ProLog–hirsi on huolellisesti suunniteltu siten, että puun luontainen eläminen on minimoitu.

ProLog-hirsiseinärakenteen stabiilius on saatu maksimoitua kohdistamalla seinien kuorma hirsien painumattomalle osuudelle.

Myös ProLog-hirren pontit ovat lähes kokonaan painumattoman osan kohdalla, mikä myös lisää hirren stabiiliutta.

ProLog® on tiivis

ProLog–hirsitalon nurkan tiiveys varmistetaan ulkonurkkaan riman kanssa asennettavalla ilmavirtausta estävällä tuulensuojakankaalla. Nurkka viimeistellään ulkopuolelta siroilla nurkkalaudoilla.

ProLog-hirren pontit ovat lähes kokonaan painumattoman stabiilin osan kohdalla. Yhdessä tehtaalla valmiiksi asennetun tiivisteen kanssa saadaan hirsikerrosten väli tiiviiksi.

Ensimmäisen hirsikerran alapinta on työstetty tasaiseksi. Tämä yhdessä hirren ja perustuksen väliin tulevan bitumikaistan ja/tai solumuovin kanssa tekee liitoksesta mahdollisimman tiiviin.

ProLog® on esteettinen

ProLog–hirren näkyviin jäävissä pinnoissa ei ole kovalle säärasitukselle ja sisäpintojen kuivumiselle alttiiksi joutuvia liimattuja vaakasaumoja, vaan ne ovat yhdestä puusta höylättyjä kauniita luonnollisen näköisiä puupintoja.

Soita minulle, niin jutellaan tarkemmin, miten palvelumallimme voisi sopia teidän rakennushankkeeseenne. Jyri Helenius 0400 408 040.